25 april 2014

Gehoorschade Hoe leef je daarmee door?

De Marechausseevereniging en de NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden) nodigen (oud-)militairen en veteranen uit om deel te nemen aan een ervaringssessie over tinnitus (oorsuizen) en/of gehoorschade.

De Marechausseevereniging en de NVVS werken samen om gehoorschade te voorkomen en beleid te maken om militairen met tinnitus of gehoorschade zo goed mogelijk te ondersteunen. De NVVS zoekt militairen met tinnitus of gehoorschade voor ervaringssessies.

De NVVS verzamelt in het project ervaringskennis, ervaringen en tips van en voor mensen met een hooraandoening. De NVVS wil alle hooraandoeningen en vele thema’s aan bod laten komen. Daarom nu een ervaringssessie voor u!

Dagelijkse leven
De NVVS wil graag van u horen wat u heeft gedaan om verder te kunnen met deze hoorbeperkingen. Hoe doet u dat in het dagelijkse leven? Deze sessie is niet bedoeld om actie te ondernemen richting Defensie, maar de ervaring leert dat mensen het prettig vinden om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen, die vaak specifiek zijn voor uw beroepsgroep. Daarom komt u met andere (oud)militairen/veteranen bij elkaar. Met de ervaringen, tips en oplossingen die u komt 'brengen', kan de NVVS anderen die hier ook mee te maken krijgen verder helpen, en dat is het doel van dit project.

Er is nog plaats voor 5 personen (de groep bestaat uit 8 deelnemers) dus reageer snel, want vol is vol!

Datum: Vrijdag 6 juni
Tijdstip: 10.30 tot 13.00 uur
Locatie: De Randhoeve 221, 3995 GA Houten

De sessie wordt professioneel begeleid, uw reiskosten (ov 2e klasse/ 0,19 ct per km) worden vergoed, er is ringleiding en er is een schrijftolk.

Dus heeft u tips en oplossingen voor bovenstaande vragen? Meldt u zich dan snel aan als deelnemer aan deze bijeenkomst via l.laurens@nvvs.nl en vermeldt u daarbij a.u.b. de datum van 6 juni.

Meer lezen over de NVVS en over dit project? Zie www.nvvs.nl en www.nvvs.nl/ervaringskennis

Meer over:
GVW
BVJ