Sven Schuitema Voorzitter

Houd je aan de maatregelen!

Vrijdag 30 oktober 2020. Dat is een vrijdag om te vergeten. Voor mij eenvoudig, want de opgeroepen hulpdiensten kwamen helaas voor mij. Ik weet er niks meer van, maar kan het gelukkig navertellen. Ik kan het navertellen door adequaat ingrijpen van mijn verloofde Maureen en het beste ambulanceteam van Amstelveen (en omstreken!;)

Ik heb geluk gehad dat er medische hulp om de hoek was. Een snelle en adequate reanimatie heeft mijn leven gered. Hoe meer mensen kunnen reanimeren, des te meer levens er gered kunnen worden. Geef je via deze link op voor een cursus bij jou in de buurt!

Verder ben ik ontzettend blij met alle hulp die Maureen krijgt van alle vrienden en familie. Teveel om op te noemen, maar het ontroert me en ik ben daar zeer dankbaar voor. En nu? Ik ben in zeer goede handen van de specialisten van het AMC. Er zal waarschijnlijk nog een zware operatie volgen om het ‘lek’ te dichten. Hoe dat verloopt, gaan we zien.

Nog één verzoek. Ik zie dagelijks hoe de verplegers met te weinig mensen het werk moeten doen, doordat er zieken zijn door corona. Daarbij heb ik na het dichten van het lek een bedje op de Intensive Care nodig. Die blijft alleen beschikbaar als ze niet overspoeld worden door coronapatiënten. Hou je dus alsjeblieft aan de maatregelen!!! Ze zijn er echt niet voor niets. Nee, het is niet leuk. Ja, het is nodig. Ik zie het voor mijn neus gebeuren. En zonder IC-bed moeten mensen zoals ik langer wachten op een levensreddende operatie. Namens veel zorgmedewerkers en patiënten, bedankt!