Contact met de MARVER

Heb je als lid vragen of problemen die je aan de MARVER wilt voorleggen? Dan zijn we hiervoor van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. Ons telefoonnummer is: 085 - 8900480. Tijdens de overige kantoortijden tussen 8.30 en 17.00 uur - ook op vrijdag - kun je een terugbelverzoek inspreken via onze voicemail.

Uiteraard kun je ook vragen aan ons stellen via onze ledenapp, via het contactformulier onderaan deze pagina of via dit e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij de juiste afdeling terechtkomen. Zo garanderen wij dat de antwoorden op jouw brandende vragen niet lang op zich laten wachten. 

De contactgegevens van onze Hoofdbestuursleden en van de voorzitters van de Kring Midden, Kring Zuid, Kring LTC, Kring Noord, Kring Schiphol, Kring West en Kring NAD vind je bij Onze mensen.

Contactformulier

Wil je ons als MARVER of bijvoorbeeld de ledenadministratie een vraag stellen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Contactgegevens

Bezoekadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46

Postadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort